Adaptacija trosobnog stana u Laginjinoj – III

Voila!

Vrijeme je za pogled i pregled stambenog prostora nakon adaptacije. Ako ne znate o čemu pričamo, bacite škic na postove Adaptacija trosobnog stana u Laginjinoj: Zatečeno stanje i Radovi u tijeku 🙂 .

III – Spremni za useljenje

Trosobni stan doživio je svoju preobrazbu: drveni parketi su zamjenjeni novim laminatom koji se provlači kroz ulazni hodnik, kuhinju i sobe. Rasvjetna mjesta dobila su modernije rasporede. Kupaonica je spojena sa wc-om pretvorivši se u pravu malu wellness oazu. Balkončić je zasjao pod škrtim zimskim suncem. A sve to samo je dio ove adaptacije:

Svi vi koji ulazite:

prije poslije
IMG_4820a IMG_5314a
Stari glomazni drveni ormar odšetao je iz ovog hodnika. Ploča s osiguračima sad je skrivena malim visećim elementom pod stropom. Uski elementi neobične forme namjenjeni su spremanju obuće.

 Stigli su novi kuhinjski elementi:

20131015_140047a

prije poslije
IMG_4805a IMG_5308a
 Stari kuhinjski elementi u obliku slova “L” zamjenjeni su gotovom manjom kuhinjom koja je smještena na zid nasuprot male sobe.
IMG_4819a IMG_5309a
  Pogled iz ulaznog hodnika prema kuhinji.

Dnevno carstvo:

IMG_5315aa IMG_5316aa
 Svim je prostorijama namjenjen isti stil uređenja: bijeli ton i minimalizam.

Tamo gdje i carevi:

prije
IMG_4810a IMG_4826a
Nekad odvojena kupaonica i wc spojeni su u jednu proširenu prostoriju. Tuš kada nivelirana s podom i mala staklena pregrada idealno je rješenje tamo gdje bi klasična tuš kabina vizualno smanjila prostor. Dva odvojena lavaboa te viseća školjka i bide pojačavaju elegantni izgled kupaonice.
IMG_5310a IMG_5311a
IMG_5313a

Outdoor kutak:

prije
IMG_4824a
Na balkonu su postavljenje vanjske pločice u imitaciji drveta, ograda je brušena i lakirana crnim efekt lakom, a  balkonski dio fasade obojan.
20131015_140012a IMG_5318a

 Izvor svih fotografija: DLF

Lijepo je useliti u nanovo novi stan, zar ne?

Vlasnici su se odlučili za jednostavnost – svijetle tonove koja se provlači kroz sve prostorije uključujući i namještaj te minimalizam u opremanju. Najbolji način da se istakne svježina i prozračnost svakog prostora te sitnicama naglasi osobnost 🙂 .

Zainteresirali smo vas? Planirajte uređenje ili adaptaciju sa nama! Kontaktirajte nas.

Share
This entry was posted in adaptacije, before & after, radovi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *