Laser centar Trinity

Kad je ljepota i njega tijela u pitanju, onda je jedan grad u državi svakako premalo 🙂 . Laser centar Trinity nakon Zagreba otvara svoja vrata i u samom centru Rijeke.

Prostorom koji su namijenili za pružanje svojih usluga dominira velika prostorija čiji prozori gledaju s prvog kata na Adamićevu ulicu. Vesele kombinacije plavih i narančastih tonova, očuvan i kvalitetan parket te ravnomjerno raspoređena stropna rasvjeta koji su s prostorom prešli u naslijeđe od prijašnjih korisnika nije zahtjevala intervencije te ih se odlučilo zadržati za sada upravo takvima. Naš je angažman zahtjevao tek sitne preinake poput postavljanja pregrada od knauf odnosno gips kartonskih ploča kojima će se velika prostorija razdijeliti na zasebno odvojene prostore.

F1-ree F2-ree

Prostorije u prvobitnom, zatečenom stanju.

Pravocrtno između ulaznih i bijelih vrata namjenjen je hodnik iz kojeg će se odvajati tri zasebna prostora, svaki sa pogledom na ulicu. Pregrade su planirane u čistoj, bijeloj boji u koju je obojan i dio stropa, dok će se otvori zakloniti zavjesama.

F4-re F5-re F7-re
Profili su postavljeni, gips kartonske ploče se montiraju na konstrukciju. Svaka pregrada na svom mjestu. Pogipsano, spremno za brušenje.
20140802_141751-re F10-re 20140802_100227-ree
I pofarbano. Voilà! Posao je gotov.  Naša prijateljica lady Žirafa :).

Bacili smo pogled i nakon opremanja:

20140821_120200-reIzvor svih fotografija: DLF

Zainteresirali smo vas? Planirajte uređenje ili adaptaciju sa nama! Kontaktirajte nas.

Share
This entry was posted in pojedinačni radovi, radovi and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *