O nama

Tvrka DLF Interijeri djeluje na hrvatskom tržištu od 2002. godine, stvorena kao logičan slijed​ obiteljske graditeljske tradicije. Znanje, iskustvo i uvažavanje zajedničkih vrijednosti doveli su DLF Interijere na mjesto jedne od vodećih tvrtki u adaptaciji interijera.

Svojom djelatnošću pokrivamo adaptacije stambenih i poslovnih prostora po sistemu “ključ u ruke”, adaptacije kupaonica i kuhinja, kao i izvođenje pojedinačnih radova na području Zagrebačke i Primorsko-goranske županije.

Tvrtka okuplja tim djelatnika osposobljenih za svaku pojedinu djelatnost u građevinarstvu, sustavno obučavanih u samim tvornicama od strane tehnologa proizvodnje i primjene materijala. Veliku pažnju posvećujemo usavršavanju i praćenju noviteta na tržištu radova i materijala te smo Vam u mogućnosti ponuditi inovativna rješenja. Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u razvoj poslovanja, kod nas na jednom mjestu možete dobiti korisne savjete vezane uz Vaše uređenje kao i stručnu pomoć prilikom odabira opsega radova ili kvalitete materijala. Svoj rad obavljamo profesionalno i u roku uz višegodišnju garanciju te su pouzdanog partnera u nama pronašli mnogi privatni kao i poslovni korisnici o čemu govori niz relevantnih referenci.​

Vrijednosti na kojima temeljimo uspjeh su stručnost, kvaliteta, posvečenost, odgovornost i razumijevanje potreba naših korisnika.

DLF Tim


Comments are closed.